Vinden vrouwen het erg als je snel komt?

Posted by on July 19, 2014
Uncategorized

Ejaculeren of klaarkomen. Het is een heerlijk gevoel voor mannen. Veel minder prettig is het wanneer dit veel te vroeg gebeurd tijdens gemeenschap met je partner. Als man wil je niet snel klaarkomen, je wilt controle hebben.

ejaculatie te vroegJe vriendin zal het in veel gevallen heus wel begrijpen. Maar diep van binnen weet je dat ze liever langer met je was doorgegaan. Voor je zelfvertrouwen geeft het ook een boost wanneer je een vrouw langer kunt bevredigen, en kunt klaarkomen wanneer jij dat wilt. Niet wanneer je lichaam dat wil. Het probleem komt vrij veel voor. Ongeveer 20% van alle mannen heeft er last van. Dat is best behoorlijk. En voor jou geeft dit misschien ook een stukje rust, je weet in ieder geval dat er meer mannen zijn zoals jij.

Gelukkig zijn er ook oplossingen voorhanden. Het is natuurlijk belangrijk dat je weet wat het veroorzaakt, en ook is het belangrijk om te weten of je wel echt zo snel klaarkomt. Als je iedere keer minder dan 1 minuut nodig hebt, spreken we van een vroegtijdige zaadlozing. Doe je er tussen de 4 – 7 minuten over, dan ben je gewoon gemiddeld. Alhoewel het wellicht voor jezelf voelt als snel klaarkomen, ben je gewoon een gemiddelde man. Niets met je aan de hand.

plaatje

Vind jij dat ook?!

Als je langer door wilt kunnen gaan in bed, dan heb je een aantal oplossingen. Wat veel mannen vergeten is het masturberen. Als de druk van de ketel is, dan denk je tijdens de seks niet telkens ik kom te snel klaar! De druk is dan veel minder groot. Je hebt misschien enkele keren in de week seks met je partner, maar tussentijds is het wel belangrijk om te blijven masturberen. Zo wordt je minder gevoelig tijdens de seks, en ben je eerder in de week al eens klaargekomen.

Mocht je vrijen met een condoom, dan zijn er speciale condooms beschikbaar die het lastiger maken om klaar te komen. Het middel aan de binnenkant van het condoom zorgt ervoor dat de eikel  minder gevoelig wordt. Zo kan het orgasme worden uitgesteld, en kun je langer met je partner in bed blijven. Check ook: http://www.ikkomtesnelklaar.com/

Comments are closed.